Ár: 299.900.000 Ft(940.302 €) ID: Mke   


Eladó:
Balassa Éva Mária
Irodavezető

+36 70 6808 265
balassa33 @ gmail.com
Ingatlan adatok:
Ár:299.900.000 Ft
(940.302 €)
Elhelyezkedés:8230 Balatonfüred
Tranzakció típusa:Eladó
Ingatlan típusa:Ház / Családi ház
Alapterület:230 m2
Szobaszám:3 + ½
Szerkezet:Tégla ház
Telek terület:830 m2
Állapot:Újszerű
Komfort:Összkomfortos
Szintek száma az épületben:2 szintes
Fűtés:Gáz - cirkó
Wc és fürdőszoba:Külön is egyben is
Terasz:18 m2
Kilátás:Udvarra néző
Parkolás:2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban:Igen
Extrák:Terasz
Pince
Kandalló
Beépített konyha
Gépiesített
Légkondicionáló
BALATONFÜRED BELVÁROSÁBAN IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT INGATLANT KÍNÁLOK.
Az utca csendes, intézmények, iskolák, üzletek, vásárcsarnok a közelben találhatók. Az ingatlan 830 m2 gondozott telken létesült, fő lakóépülete 10x10 méter alapterületű. A telken a fő lakóépületen kívül, vendéglak, garázs, fedett kocsibeálló és egy önálló tároló kis épület található. A lakóház tetőtér beépítéses, melynek földszintjén nagy nappali konyhával és étkezővel,- fedett teraszkapcsolattal, hálószoba, fürdőszoba, külön WC, valamint az előtérben lévő tetőtéri feljáró található. A tetőtérben kis társalgó, 1+1/2 hálószoba, fürdőszoba és mosókonyha került kialakításra. A vendégek fogadására, idősebb szülők vagy a fiatalabb elvonuló korosztály részére, egy teljesen különálló kis ház létesült kellemes terasszal. Kompletten felszerelt.
A garázs nagyméretű önálló épület, amely mellett 2 gk. számára fedett beálló található. Egyéb tárgyak, eszközök tárolására is, különálló épület áll rendelkezésre. A ház alatt lévő kisméretű pince, szintén a tárolást biztosítja. A telken medence építésére is van lehetőség. A fűtés központi, melyet a nappaliban lévő kandalló egészít ki.
Az ingatlan extrái: minden szobában klíma, igényes extra beépített bútorok, - melyeket az ár tartalmaz, telken fúrt kút, öntözőrendszer, el. kapu. Amennyiben szeretné ezt a minőségi ingatlant megtekinteni, úgy hívja Balassa Évát, akár hétvégén is.